3B-luokan syksy

Meillä on kolme opettajaa ja me ollaan 3. luokalla. Meillä on mennyt hyvin. me ollaan katsottu Inside out elokuvan ja se oli tosi kiva.

***

olemme kaksi luokkaa jotka on yhdistetty. täällä on mennyt hyvin. läksyjä tulee vähän vähemmän kuin viime vuonna. ja meitä on nyt enemmän luokalla. ei tule hirveästi riitoja, meillä on hyvä luokkahenki.

***

Matikan tehtävät ovat kolmosella vaikeampia. Kerto laskut ovat myös vaikeampia. Koulussa on mennyt tosi hyvin ja ryhmätyöt on myös mennyt tosi hyvin.

3B on kahden luokan yhdistys jossa on 2F ja 2S.

Meidän luokka on tosi kiva vaikka joskus tulee riitoja. Läksyjä voisi tulla enemmän vaikka, niitä tuleekin enemmän kuin viime vuonna kakkosluokalla. luokka henki on joskus kymmenen ja joskus nolla yleensä niiden välistä.

***

Matikan tehtävät on vaikeampia, äidinkieli on vähän vaikeampaa. ja meillä on yhdistetty entinen 2F luokka ja 2S luokka. Opet on tosi kivoja. Ja on mennyt aika hyvin. Meillä on nyt opeina Anna, Minna ja Mari. Ja meillä on nyt paljon isompi koulu. Ja kokeet on vaikeampia. Ja odotetaan jo joululomaa.

***

kolmannella on hieman vaikeampaa ja myös kivaa. Kokeet ovat vaikeampia. Syksy on mennyt tosi hyvin ja opet on tosi kivoja.

***

Kolmannella luokalla matikan tehtävät on vaikeampia. Erikois luokka yhdistyi meidän luokkaan. opet on paljon kivempia kuin muilla luokilla. koulu on paljon isompi. kokeet on vaikeampia. tehtävät on vaikeampia.

***

KOLMANELALUOKALA ON VAIKEITA MATIKANTEHTÄVIÄ. KOLMANELALUOKALA ON TOSIKIVAA JA MEIDÄNLUOKA OPETAJAT OVAT TOSIKIVAT.

***

3B:N Syksy on mennyt hyvin. Uusi koulu oli myös kiva. Täällä on ollut verrattuna aiempaan vähän enemmän kuhinaa. Meille tuli myös uudet opet ne on KIVOJA!!! Luokassa on myös ollut kivaa!

***

Tosi hyvin mennyt. mä tykkään käsityöstä, äikästä, matikasta ja kuviksesta. MIKÄ MUUTTUI AIJEMMASTA? No meillä on 3 opettajaa me yhdistyttiin 2desta luokasta. me katsottiin inside out elokuva.

Kolmosten ilmiöviikko:

meidän luokan ilmiöviikko. käsittelimme tunteita esim viha, suru, ja ilo. kävimme erilaisissa pajoissa. katsoimme elokuvan inside out. teimme emoji naamarit.

***

Katsoimme ensiksi lyhyen elokuvan. Elokuvassa oli paljon tunteita. Minulle tuli pienesti kyyneliä. Sen jälkeen kerroimme opettajille erilaisia tunteita. Esimerkiksi: ilo, suru, pelko, inho, rakkaus, viha ja ujous. Katsoimme myös elokuvan Inside out.